A szakellátás fokozatos újraépítése

Tisztelt Betegeink!

2020. március 15.-én az egészségügyi vészhelyzet kihirdetése óta mindent megtettünk, hogy ne álljon meg az Önök ellátása! Szigorú feltételek között a minisztériumi utasításokat betartva azon dolgoztunk, hogy működtessük a rendelőintézetet. A Fiziotherápia, reumatológia, fül-orr-gégészet, kivételével minden rendelésünk csökkentett kapacitással de működött!
Köszönöm a közreműködést minden dolgozónak, aki a vírustól való félelmét félretéve segítette az Önök ellátást!

2020. május 4.-én hétfőtől az új miniszteri utasítást figyelembe véve, fokozatosan elkezdjük újraépíteni a teljes szakellátást!

Be kell tartanunk a járványügyi szabályokat! Bejelentkezés mindenki számára kötelező! Az alábbi számon hívhatják előjegyzésünket +36 (66) 581180

A sürgősségi eseteken kívül csak előjegyzett beteget láthatunk el!
Négy beteg előjegyzése javasolt óránként! Nyomatékosan felhívjuk minden betegünk figyelmét, amennyiben az egyeztetett időpontra pontosan nem jelenik meg, akkor új időpont kérésére kötelezett, mert szigorú betegfogadási rend áll fenn. Betegeink kizárólag maszkban léphetnek be az épületbe.
A várókban maximum 4 beteg tartózkodhat! Belépés után kötelezően lázmérés történik, ill. a járványügyi kérdőív elvégzése! A váróterembe egymástól 1,5 méter távolságra kell ülni, a higiénés rendszabályokat be kell tartani, gyakran kell szellőztetni, fertőtleníteni!

A beléptetésnél kiszűrt vírus gyanús betegeket a háziorvosukhoz irányitjuk nem léphetnek be a rendelőintézetbe!

Megértésüket és türelmüket köszönjük!
Együtt a lakosság egészségéért!

Dr. Magyar Hajnalka